SM Guld i 2-manna!

13-14 april avgjordes SM i 2-manna. Efter många spännande och jämna matcher stod Ödeborgslaget med Jesper Johansson och Jörgen Sundberg som Svenska Mästare 2024. Silver till Fredric Larsson och Jörgen Karlsson från Grebbestad BC. Brons till Marcus Medaglia och Jim Broberg från Öland Bowls.

Ödeborg svenska mästare igen

Grattis Jonas Häger, Alexander Olofsson och Jesper Johansson, Ödeborgs IF, till guldet i 3-manna. Silver medaljörer blev Grebbestad trion med Jörgen Katlsson, Anders Jerkeryd och Ingmarie Törnros. Grebbestad fick även med sig en bronsmedalj med laget Fredric Larsson, Tommy Sandin o Dan Agerland. På fjärde plats Ödeborg med Daniel Wennberg, Ronny Karlsson och Åke Almli, Ödeborgs IF/Stockholm BC.

SM Guld och Brons i 4-manna

SM i 4-manna är avgjort och Svenska mästare blev laget från Ödeborgs IF med Joel, Conny, Vincent och Mikael. I finalen besegrade de Carin, Mats, Tommi och Tobias från Karlstad Bowls/Öland Bowls.
Bronsmatchen vann Jonas, Bjarne, Daniel och Roger från Ödeborgs IF över Fredric, Jörgen, Bengt och Anders från Grebbestad.

Guld, silver, brons vid singel-SM

Singel-SM i bowls avgjordes 7-8 oktober i Färgelanda Sporthall. I finalen besegrade Jörgen Sundberg klubbkompisen Joel Häger. I matchen om 3:e priset vann Jonas Häger över Anders Jerkeryd från Grebbestad Bowls Club.

Brons till Sverige i World Cup

Det svenska SMPT-laget bestående av Jörgen Karlsson, Joel Häger, Jonas Häger och Urban Mathiasson lyckades spela till sig ett brons i den avslutande lagtävlingen World Cup 2023 i Chelmsford England.